Skoči na glavno vsebino

Popri 2024

V četrtek, 4. aprila 2024, smo se s podjetniškim krožkom, ki poteka na OŠ Ig, natančneje z ekipo sedmošolk Zalijme plants v sestavi Eva Brkovič, Pika Pucelj Naglič, Lara Mešič in Maruša Prijanovič, udeležili državnega tekmovanja Popri, podjetništvo za mlade, v Novi Gorici.

Priča smo bili številnim izjemnim nastopom pred ocenjevalno komisijo. S svojo predstavitvijo smo ekipa  Zalijme plants dokazali ne samo svojo sposobnost, temveč tudi predanost, kreativnost in trud, ki smo ga dekleta in mentorica vložili v razvoj svoje podjetniške ideje. Mentorica Polona Žagar je bila navdušena: »Nedvomno so dekleta znova dokazala, da so kos izzivom, s katerimi so se srečala na tej zahtevni podjetniški poti. Mislim, da ni treba posebej poudariti, da je pot do uspeha v podjetništvu pogosto polna izzivov in učenja. Ekipni trud je zagotovo vreden priznanja, saj je bila konkurenca precejšnja in že sam dosežek uvrstitve v finale predstavlja pomembno stopničko na poti do uspeha. Ta dosežek je vredno zapisati tudi v življenjepis. Podjetništvo je dinamična pot, polna priložnosti za rast in inovacije.«

V ekipi Zalijme plants verjamemo, da ima vsak od nas edinstveno zgodbo in potencial za ustvarjanje pozitivnih sprememb v poslovnem svetu. Naša zagnanost in želja po napredku sta gonilni sili, ki ju velja ohraniti in razvijati v prihodnosti.

Zahvaljujemo se tudi našima sponzorjema, Transport Dolinšek in vrtnarija Grdadolnik, ki sta nam s sponzorskimi sredstvi omogočIla udeležbo na tekmovanju.

Ekipa Zalijme plants: Eva, Pika, Lara in Maruša z mentorico Polono Žagar

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost