• Ponudba šolske prehrane je opisana v pogodbi.
  • S podpisom pogodbe med starši in šolo se učenci lahko naročijo na: zajtrk, malico, kosilo in/ali popoldansko malico. Po potrebi v šoli pripravimo tudi dietne obroke (potrebno je predložiti zdravniško dokazilo).
  • Občasna kosila so možna z najavo v pisarni šolske blagajne 1 dan pred koriščenjem.

Položnice

Prehrano obračunavamo vsak tekoči mesec za predhodni mesec. Položnice starši poravnajo do 18. v mesecu. Starše prosimo, da upoštevajo roke plačila, v nasprotnem primeru ukrepamo v skladu z določili pogodbe o prehrani.

Vse informacije v zvezi z obračunom položnic vezanih na prehrano starši dobijo pri administratorki – knjigovodji na tel. 01/2802-358.

Cene obrokov

Obrok Cena
Zajtrk 0,69 €
Malica 0,80 €
Malo kosilo (1.–5. razred) 2,48 €
Veliko kosilo (6.–9. razred) 2,58 €
Popoldanska malica 0,80 €

Komisija za šolsko prehrano

Komisijo sestavljajo:

Urška Brvar Rušnjak, vodja šolske prehrane

Nataša Uršič, učiteljica razredne stopnje

Damjana Jazbinšek, strokovna sodelavka (svetovalna delavka)

Špela Brložnik, predstavnica staršev

Nina Petrovčič, 9.a (učenka)

Anja Pavšič, 9.a (učenka)

 

Plačevanje obveznosti prek direktne bremenitve-trajnika (starši)

Spoštovani starši/skrbniki, šola omogoča plačevanje obveznosti prek direktne bremenitve – trajnika. V primeru, da razmišljate o vzpostavitvi, vas prosim, da preberete spodnje vrstice. Za več informacij me lahko kadarkoli kontaktirate. Lep pozdrav,knjigovodja/administrator

01-2802-358 ali obracuni@osig.si


Gre za enega najugodnejših in tudi najpreprostejših načinov plačevanja položnic. S plačilom prek direktne bremenitve vašega osebnega računa (SEPA strajnika) boste zmanjšali stroške plačevanja položnic in prihranili čas. Plačilna storitev direktna bremenitev (t. i. trajnik) vam omogoča enostavno samodejno plačevanje računov. S soglasjem za direktno bremenitev pooblastite šolo, da prek banke mesečno neposredno bremeni vaš tekoči račun v višini zneska izdanega računa. V splošnem velja, da bo položnica na tak način plačana najugodneje, poleg tega vam ni potrebno skrbeti, če boste račun pozabili plačati . Za vas je najpomembneje, da imate na dan, ko se trajnik izvede (18. v mesecu), na računu dovolj sredstev, sicer transakcije ne bo. Za stanje na računu skrbite sami. Preden se odločite za plačevanje obveznosti na tak način, se pri banki pozanimajte o strošku izvedbe transakcije, saj banke računajo različne provizije. Nadomestilo za izvedbo posameznega naloga direktne bremenitve obračuna banka v skladu s cenikom, ki je neodvisen od šole. Vzpostavitev direktne bremenitve je brezplačna. Vse kar morate storiti je, da izpolnite obrazec in ga posredujete v knjigovodstvo šole. Bremenitev lahko kadarkoli prekličete.

 

Opomba: Ob vsaki spremembi tekočega računa (tudi ob menjavi banke) spremembo sporočite v knjigovodstvo šole. Če nas o spremembi ne obvestite, bomo podatke za plačilo še vedno pošiljali stari banki oziroma s starim tekočim računom, banka pa plačila ne bo izvedla. Posledica bo lahko neplačan račun.