Skoči na glavno vsebino

Nagovor ravnateljice

Pozdravljeni, drage učenke in učenci in spoštovani starši,

ko sem v petek popoldne zapuščala popolnoma prazno šolsko stavbo, priznam, da mi je bilo kar nelagodno pri srcu. Pogled se mi je zaustavil na z barvno utripajočimi lučkami okrašeni smrečici v avli pred zbornico (hvala ge. knjižničarki Brigiti). Samevala je tam, sprožala različne občutke, ampak istočasno usmerila moj pogled in misel v bližnjo prihodnost in željo, da se situacija čimprej uredi. Res je že čas, da se ustvarijo pogoji za vašo vrnitev v šolske prostore in da zopet zaživite svoj šolski utrip, se družite z vrstniki in se šolate na način, ki si ga vsi želimo.

Upam, da ste vsi zdravi, da vam šolske aktivnosti ne povzročajo preveč skrbi. Učitelji sporočajo, da vam gre dobro. Bravo! Da bi temu bilo tako, se vsi na šoli trudimo po najboljših močeh. Kot že večkrat rečeno, ko naletite na kakšno oviro, ste v stiski, imate občutek, da ne boste zmogli, stopite v stik z vašo učiteljico, učiteljem, svetovalno delavko.

Bom pa vesela, če boste o tem, kako preživljate svoje dni, kako se počutite, kaj si želite, kaj vas je ta čas naučil … napisali po e-pošti tudi meni.

Hvala tudi vam, spoštovani starši, za vaše aktivno sodelovanje in razumevanje, kot tudi hvala v prvi vrsti našim učiteljicam in učiteljem za ves trud.

Lepo vas pozdravljam na to Miklavževo nedeljo in želim prijetne decembrske dni.

6. 12. 2020                                                                                                  Ravnateljica Biserka V. Malnar     

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost