Kriteriji so bili sprejeti na strokovnih aktivih OŠ Ig 26.–30. 8. 2019.
Naslov |
---|
Kriteriji ocenjevanja za predmet gospodinjstvo in izbirni predmet sodobna priprava hrane |
Kriteriji ocenjevanja pri nemščini, 4.-9. r. |
Kriteriji ocenjevanja pri angleščini, 4.-9. r. |
Kriteriji ocenjevanja pri DKE, 7. in 8. r. |
Kriteriji ocenjevanja pri slovenščini, 6.-9. r. |
Kriteriji ocenjevanja pri športu 6.-9. r., IP IŠO, IŠN, ŠZZ |
Kriteriji ocenjevanja pri fiziki, 8. in 9. razred |
Kriteriji ocenjevanja IP ŠI |
Kriteriji ocenjevanja pri matematiki, 6.-9. r. |
Kriteriji ocenjevanja pri likovni umetnosti, 6.-9. r. |
Kriteriji ocenjevanja pri predmetih zgodovina, geografija |
Kriteriji ocenjevanja IP PLE |
Kriteriji ocenjevanja 4. in 5. razred |
Kriteriji ocenjevanja IP ANI |
Kriteriji ocenjevanja pri glasbeni umetnosti, 6.-9. r. |
Kriteriji ocenjevanja pri naravoslovju, kemiji, biologiji in POK; 6.-9. r. |
Kriteriji ocenjevanja v 3. razredu |
Kriteriji ocenjevanja pri NIP NRA |
Kriteriji ocenjevanja pri IP UBE, ROM |
Kriteriji ocenjevanja pri TIT, IP OGL, IP Robotika, NIP Tehnika |