Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO ZA STARŠE IN UČENCE – 26. 11. 2020

Vlada RS Slovenije je za sedem dni podaljšala ukrepe za zajezitev in obvladovanje epidemije covid-19. Posledično torej ostaja v veljavi sklep ministrice o izobraževanju na daljavo za vse učence.

Vključitev vsaj dela učencev (od 1. do 3. razreda) v šolske klopi od 7. 12. 2020 dalje je verjetnejša, če se bomo vsi potrudili izboljšati epidemiološko situacijo. Ko bo odločitev o izvajanju vzgojno izobraževalnega dela sprejeta, vas bomo o tem obvestili.

Z MIZŠ smo danes prejeli tudi sklep o izvajanju vzgojno izobraževalnega dela v enem ocenjevalnem obdobju, ki traja od 1. septembra 2020 do 24. junija 2021, oz. do 15. junija 2021 za devetošolce.   

 

 

Spoštovani starši, drage učenke in učenci,

četudi si vsi zelo želimo čimprejšnje vrnitve v naše šolske prostore,  žal situacija  v državi tega še ne dopušča. Zelo pomembno je, da res vsi dosledno ravnamo v skladu z že znanimi  priporočili in ukrepi, saj  to zaenkrat predstavlja edini način za umiritev situacije, za ohranitev zdravja in življenj. To je sedaj najpomembnejše.

Zahvaljujem se staršem za sodelovanje, razumevanje in strpnost, v tem za vse izjemno zahtevnem obdobju.

Pohvala vam, učenke in učenci, za vašo odzivnost in trud pri šolskem delu, tudi v teh tako drugačnih okoliščinah. Ohranite pozitivne misli, motivacijo in voljo do učnega dela, sledite napotkom vaše razredničarke/razrednika, učiteljic in učiteljev – zelo se trudijo, da bi vam olajšali pot do znanja tudi v času šolanja na daljavo.  Vedno smo vam na voljo; pokličite, pišite nam, sporočite, kako preživljate dneve, o čem razmišljate …

Vse bo še dobro in vsi trdno verjamemo, da se kmalu vidimo v  prostorih naše šole.

 

Vse dobro vam želim, pazite nase, lepo vas pozdravljam,

ravnateljica Biserka V. Malnar

 

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost