Skoči na glavno vsebino

INFORMACIJE V ZVEZI Z IZVEDBO INFORMATIVNIH DNI (9. r)

Informativna dneva na srednjih šolah in dijaških domovih bosta potekala v petek, 11. 02. 2022 in v soboto, 12. 02. 2022.

Glede na epidemiološko situacijo v državi in glede na to, da je izvedba informativnih dni opredeljena za dogodek visokega tveganja, ob katerem se združuje veliko število učencev iz različnih delov Slovenije, pri čemer pa prihaja tudi do izrazito povečane uporabe sredstev javnega prevoza, bodo vse srednje šole in vsi dijaški domovi (tudi) letos svoje predstavitve šole oziroma izobraževalnih programov, ki jih izvajajo, izvedli na virtualni način oziroma s spletno predstavitvijo.

Z namenom da bi bile informacije v zvezi z izvedbo informativnih dni zbrane na enem mestu in čim bolj pregledne, je MIZŠ (Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport) na svoji spletni strani objavil sezname vseh srednjih šol in dijaških domov s povezavami do njihovih spletnih strani.

Vsi seznami se nahajajo v prilogah ob koncu tega obvestila.

Seznami vsebujejo ključne informacije glede izvedbe informativnih dni (spletni naslovi šol, kjer bodo objavljene povezave na videokonference, kdaj bodo videokonference potekale ter informacija o tem ali bo potrebna predhodna najava za vključitev v videokonferenco).

Devetošolci/Devetošolke imate torej v petek, 11. 02. 2022, pouka prost dan.

Izkoristite priložnosti za (virtualno) spoznavanje srednjih šol, zbrano poslušajte in pogumno sprašujte oz. zaprosite za dodatna pojasnila.

Šolska svetovalna služba

Priloge:

Spletni-naslovi-dijaskih-domov-z-dodatnimi-informacijami-glede-izvedbe-informativnih-dni

Spletni-naslovi-srednjih-sol-z-dodatnimi-informacijami-glede-izvedbe-informativnih-dni

Osrednjeslovenska regija_Spletni-naslovi-srednjih-sol-z-dodatnimi-informacijami-glede-izvedbe-informativnih-dni

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost