Skoči na glavno vsebino

Rokometni klub RK Mokerc-Ig

Rokomet spada med najuspešnejše moštvene športe v Sloveniji. RK Mokerc – Ig je sodoben klub z lastno rokometno šolo, ki deluje v ožji in širši okolici Iga že skoraj 60 let. Je največji klub v občini. Poleg članske ekipe v klubu delujejo tudi ekipe mlajših starostnih kategorij.

rk mokercV klubu dajemo velik poudarek na delu z vami mladimi. Spodbujamo vas k zdravemu preživljanju prostega časa, gojenju moštvenega duha, sodelovanju v skupini in trdnem grajenju delovnih navad. Trudimo se ustvarjati okolje kjer lahko vsi naši člani napredujejo in gradijo pozitivno samopodobo.

Glede na starost vas bomo razvrstili v ustrezno starostno kategorijo. Do 10. leta starosti sodelujete na tekmovanjih v okviru MINI rokometa, po 10. letu starosti pa se začnejo tekmovanja v državnem ligaškem tekmovanju. Poleg udeležbe na tekmovanjih državnega ligaškega tekmovanja, se igralci kluba udeležujete tudi turnirjev doma in v tujini. Tako spoznavate vrstnike iz vse Slovenije in tudi iz tujine, spoznavate različne kraje in se učite samostojnosti.

Igralci RK Mokerc v mlajših kategorijah dosegajo izredne rezultate, glede na njihove uspehe smo med najboljšimi rokometnimi klubi v Sloveniji. Pohvalimo se lahko z več naslovi državnih prvakov v mlajših kategorijah. Članska ekipa nastopa v 1.B državni rokometni ligi.

Treningi potekajo v dvorani OŠ Ig 2 do 4-krat tedensko (odvisno od starostne kategorije). Igralci boste skozi treninge pridobili ustrezno telesno moč, hitrost, spretnost in obvladovanje žoge. Prav tako boste gojili močan moštveni duh in se naučili kako deluje dobro povezana in enotna ekipa.

Vabimo vas, da se nam pridružite na enem izmed treningov in se sami prepričate o čarih rokometa. Poleg igralcev ste k sodelovanju vabljeni tudi mladi novinarji, reporterji, plesalci, …

Več informacij najdete na naši spletni strani www.mokerc-drustvo.si ali pa nam pišete na naslov: info@mokerc-drustvo.si.

 

Dejmo J’h!

RK Mokerc-Ig

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost