Skoči na glavno vsebino

Portal Lo.Polis za starše – nov dostop po 6. 4. 2021

Spoštovani starši!

Pri vodenju evidenc o vzgojno-izobraževalnem delu na šoli uporabljamo program Lo.Polis. Sestavni del programa je tudi portal za starše, ki se je med zimskimi počitnicami temeljito posodobil. Združila sta se stari in novi portal, dodane so nove vsebine, do portala pa dostopate preko spletne strani lopolis.si. Tako imate starši sedaj vse informacije zbrane na enem mestu.

Vsi starši boste prejeli nova uporabniška imena in gesla v torek, 6. 4. 2021, po e-pošti preko Lo.Polisa. Če tega ne boste prejeli, mi sporočite po e-pošti (barbara.flajnik@osig.si) in dopišite vaš e-naslov. Za dostop do Lo.Polisa boste od takrat naprej uporabljali ta dostop.

Po novem so vsebine na portalu razdeljene v dva paketa:

  1. Vsebine v Lo.Polis START paketu so brezplačne, vidite jih vsi starši, ki imate uporabniško ime in geslo.
  1. Vsebine v Lo.Polis PRO paketu so plačljive. Vsem staršem, ki ste že doslej koristili eRedovalnico, bodo do konca leta ocene še naprej vidne brez doplačila. Če ste starši naročili eSporočila, ste dobili PRO paket kot dopolnitev pošiljanju sporočil. Če bi želeli plačljive vsebine naročiti na novo, je cena do konca šolskega leta 13 € za otroka (ali 21 € za dva ali več otrok), naslednje šolsko leto pa bo 26 € za otroka (ali 42 € za dva ali več otrok). PRO paket naročite starši sami na portalu.

 

Več o portalu Lo.Polis za starše si lahko preberete TUKAJ.

Starši učencev 7., 8. in 9. razreda ste prejeli novo uporabniško ime in geslo po e-pošti in/ali sms sporočilu že 2. 4. 2021.

Lep pozdrav.

Pomočnica ravnateljice Barbara Flajnik

Ig, 1. 4. 2021

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost