Skoči na glavno vsebino

Gimnastika in ritmična gimnastika – KRG TiM

Na šoli se otroci lahko udeležijo vadbe gimnastike in ritmične gimnastike pod okriljem društva KRG TIM, ki ga vodita bivša vrhunska športnika Mojca Rode in Mitja Petkovšek.

Ritmična gimnastika ob petkih (1. in 2. razred), torkih in četrtkih (3. do 9. razred)

“Ritmična gimnastika je čudovita vadba za deklice, ki spodbuja razvoj osnovnih gibalnih sposobnosti. Preko igre se bodo deklice učile pravilne drže, lepe hoje, razvijale gibljivost in urile spretnost z ritmičnimi pripomočki: kolebnico, obročem, žogo, kiji in trakom. Spoznavale in usvajale bodo  raznolike ritmičarske, plesne in baletne elemente, ki vam jih bodo ob priložnosti z nastopom tudi pokazale.

Vadba bo potekala pod mentorstvom trenerke Mojce Rode, najuspešnejše slovenske ritmičarke, ki je že več let vpeta v razvoj ritmične gimnastike pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije.”

Gimnastika (za dečke in deklice) ob četrtkih (1. do 9. razred):

“Gimnastika (splošna telovadba) je elementarna športna panoga, ki nudi odlično izhodišče za ukvarjanje z drugimi športi in kakovost življenja na višji ravni. Strokovno dognano je, da so otroci v času od 4. do 9. leta starosti najbolj dovzetni za razvoj gibalnih spretnosti. Preko naravnih oblik gibanja in gimnastičnih vaj otroci razvijajo moč, gibljivost, koordinacijo in ravnotežje ter tako bolje obvladujejo svoje telo. Z vadbo gimnastike bodo otroci poskrbeli za skladen telesni razvoj, pravilno držo in sprostitev ter skozi prijetno doživljanje športa krepili vrednote, lastnosti in navade, kot so prijateljstvo, sodelovanje, zdrava tekmovalnost, »fair play« in samozavest.

Vadbo bodo vodili izkušeni gimnastični trenerji, pod vodstvom Francija Rojca  in  skrbnim nadzorom gimnastičnega asa Mitje Petkovška.”

Za vpis v naše programe kliknite TUKAJ.

Več informaciji o delovanju KRG TiM se nahaja na povezavah:

https://krgtim.si

https://www.facebook.com/klubrgtim

https://www.instagram.com/krg_tim

GSM: 041930531 (Mojca Rode), 031517361 (Mitja Petkovšek)  —

Dostopnost