Spoštovani starši.

Za nami je kadrovsko razburljiv september, ki se počasi umirja, zato Vam posredujem nove, upam, da končne podatke zaposlenih na PŠ Golo:

V prvem razredu je 2. učiteljico Vanjo Vidmar, zamenjala Jana Merlak, ki zapolnjuje še nekaj ur OPB 2.

V drugem razredu je razrednišvo, po odhodu učiteljice Katje Koren Petek, prevzela učiteljica Vanja Vidmar.

Izvajalka OPB 3 pa je s 1. oktobrom 2012 Monika Perovšek.

Za nami je tudi že 1. dejavnost v letošnjem letu – Športni dan: Jesenski pohod.

Pred nami pa mesec oktober, ki ga začenjamo s tednom otroka, z osrednjo tematiko RAZIGRAN UŽIVAJ DAN, teden, ki ga bomo z učnimi vsebinami osmislili tako, da se bomo posvetili igri in igranju na vseh področjih.

Pridružili se bomo akciji Razigrani koraki, kjer bomo beležili korake narejene na kratkih sprehodih, zato vas vljudno prosimo, če otroka opremite vremenu primerno. Sodelovali bomo tudi na natečaju Mala pozorna nogavička, ure pouka obogatili z igrami nekoč, kot so jih poznale naše babice in dedki in še in še.

Obveščamo vas tudi, da bomo v torek 5.10. 2021 v PŠ Golo izvedli tehniški dan; PROMETNE DELAVNICE.

Z učitelji PŠ Golo pripravljamo za učence tudi malo presenečenje, a o tem bodo učenci spregovorili kar sami z vami, po dogodku.

Seveda, tudi popoldanske govorilne ure so pred vrati, vsako prvo sredo v mesecu. Le te bodo potekale po predhodnem  dogovoru z učiteljicami/ učiteljem PŠ Golo, ( bodisi preko telefona, preko Zooma,…). Prijave na popoldanske GU zbiramo vse do torka, 5.10.2021 do 12.00 ure.

Ne pozabite, tedensko so Vam na voljo tudi dopoldanske GU.

Do novih novic, Vas lepo pozdravljam vodja PŠ Golo Petra Berlisk.