Dragi učenci, spoštovani starši!

Šolsko leto 2021/22 se začenja v sredo, 1. 9., ko bo naša šola spet odprla svoja vrata.

Učenci 2. in 3. razreda pridite v šolo med 6.30 in 8.00. S seboj prinesite copate in šolsko torbico s potrebščinami, likovne pripomočke pa lahko prinesete dan kasneje. Sprejem prvošolcev bo ob 9.00. Za vse učence bo organizirana šolska malica, za drugošolce in tretješolce pa tudi šolsko kosilo. Prvošolci zaključite prvi šolski dan ob 11.00, učenci 2. in 3. razreda pa lahko zapustite šolo v času med 13.00 in 16.30 v spremstvu staršev oz. drugih domačih.

Roditeljski sestanek za starše prvošolcev bo 1. 9. po končanem sprejemu prvošolcev (okoli 9.30) pred šolo, za starše ostalih učencev pa 2. 9. ob 17.00 preko VK (povezavo vam pošlje razredničarka po e-pošti). Starši ste vabljeni k rednemu spremljanju šolske spletne strani (tako OŠ Ig kot PŠ Iška vas) in e-pošte.

Zaradi zagotavljanja varnostnih ukrepov, ki zmanjšujejo tveganje okužbe s covid-19, starše prosimo:

– da otroka pripravite na to, da bomo v prostorih šole (razen v učilnici) uporabljali maske, si ob vstopu v šolo razkužili roke in jih tekom dneva pogosto umivali ter pogosto zračili šolske prostore (otroci naj bodo oblečeni temu primerno);

– da otroka oddajate/prevzemate na zunanji strani šolske ograje (izjemoma pred šolskim vhodom, s pravilno nameščeno masko);

– da se sprejema prvošolcev in roditeljskega sestanka za 1. r. udeleži le eden od staršev, ki izpolnjuje pogoj prebolevnosti, cepljenja ali testiranja (PCT).

Želimo vam lep zaključek počitnic in se veselimo snidenja!

Učitelji PŠ Iška vas