V ponedeljek, 3.12.2018, smo sprejeli udeležence projekta Erasmus+ iz Irske, Nemčije, Madžarske, Grčije in Turčije. Učenci naše šole so se predstavili s plesom in petjem, udeležence pa sta nagovorila tudi ravnateljica naše šole ter gospod župan.

Udeleženci bodo v tem tednu izvajali zanimive poskuse ter odkrivali lepote Slovenije.

Nekaj utrinkov si lahko pogledate spodaj.

Projekt Erasmus+

 Sporočamo, da smo po dolgi, neprespani vožnji in polni pričakovanj prispeli v Frankfurt. Okrepčali smo se v kavarni Starbucks, zdaj pa nadaljujemo svojo pot dalje proti mestu Marburg.

                                                                                                                                                                                 Ekipa Erasmus

V soboto, 6. 1. 2018, smo se zbrali v šoli, kjer smo izvajali poskuse na temo vode. Prisotnih je bilo 10 učencev, ki so pod budnim očesom učiteljice in učitelja samostojno izvajali poskuse. Le te so snemali, beležili rezultate in zapisovali ugotovitve. Nekaj poskusov so predstavili tudi na plakatih, ki si jih lahko ogledate v avli šole.

Gorazd Šantej

Učenci iz PŠ Iška vas so se zelo razveselili spoznavanja grške kulture, ki so jo odkrivali ob odprtju škatle presenečenja.

Nato pa so odkrivali tudi Irsko, ki jim je v škatlo presenečenja poleg zanimivih stvari pripravila tudi veliko sladic. Njihov komentar je bil: 

"Naši učenci so se komaj zadržali, da niso odprli piškotov, bonbonov ...) "

Na PŠ Golo pa je prispela škatla iz Nemčije!

 

Vreme

Cannot get Ljubljana location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Spletne učilnice