Spoštovani starši.

Kar nekaj časa je preteklo, odkar se je na naši strani pojavila novica, danes pa jih bom natrosila kar nekaj.

Najprej Vas vljudno prosimo, če otroku pregledate lasišče in po potrebi izvedete postopek razuševanja.

Za nami sta Cankarjevo tekmovanje za 2. in 3. razrede, ter Vegovo tekmovanje za 1.,2. in 3. razrede.

Znanje iz matematike in slovenščine so učenci 3. razreda preverili še v letošnjih NPZ – jih.

V petek 8.4.2022, je bil odlično opravljen nastop folklorne skupine, na prireditvi ob odprtju Doma kulture Ig, pod mentorstvom učiteljice Jane Merlak. Skupina bo 23. 4. 2022 s plesom  sodelovala na otroškem plesnem festivalu Pleši, pleši, črni kos v Domžalah.

V četrtek, 14. 4. 2022, imamo športni dan Atletika, obvestila ste že prejeli.

Zbiralna akcija papira poteka tudi na Golem. O tem smo spregovorili na drugem roditeljskem sestanku in mnenja sem, da se Vam že nabirajo kupčki, ki čakajo na dostavo na podružnično šolo. Načrtujemo, da bomo kontejner za papir naročili konec aprila, začetek maja, o tem Vas bomo pravočasno obvestili.

V mesecu aprilu, 22.4.2022 nas čaka dan dejavnosti z naslovom Dan Zemlje. Dejavnost bo poteka v šoli, oz. njeni okolici.

V teku je tudi priprava na evakuacijsko vajo z gasilci.

Prav tako se počasi zaključuje tudi bralna značka. Nekaterim je bralno značko že uspelo osvojiti, drugi ne potrebujejo več veliko. Nekaj je tudi tistih, ki so na bralno značko malo pozabili, a še ni vse zamujeno.

Res je, dogaja se. Zakaj pa ne? Saj smo to težko pričakovali, mar ne? Marec in april sta bogata po dejavnostih, mesec maj pa bo še bogatejši. A o tem kasneje.

Do novega branja Vas lepo pozdravljam vodja PŠ Golo Petra Berlisk