Drage učenke in učenci 4. in 5. razreda, spoštovani starši,

v ponedeljek, 1. 6. 2020,  se končno po daljšem času  vidimo tudi z vami. Verjamemo, da tudi vi komaj čakate, da se vrnete.

Naslednji teden se šola napolni z vsemi učenci naše šole. Ob ponovnem zagonu pouka v celoti, je tveganje za prenos okužbe z virusom SARS-CoV-2 večje. Temu primerno skušajte zaščititi svoje morebitne starejše ali imunsko oslabele sorodnike oziroma osebe, ki so jim blizu. Kontakt z njimi naj bo le na zadostni razdalji in z uporabe maske.

Tudi red na šoli je prilagojen okoliščinam. Še posebej pomembno je dosledno vzdrževanje higienskih ukrepov. Z njimi  vas bo seznanila vaša razredničarka, vaša dolžnost pa bo, da jih dosledno upoštevate.  

Pomembno je, da v šolo prihajate samo zdravi učenci. Ob ponovni vrnitvi v šolo, boste v ponedeljek prinesli svoji razredničarki izpolnjeno Izjava staršev pred vstopom otroka v šolo.

Učenci vstopate v šolo na VHODU 2 (E-prizidek). Možen vstop v šolo bo od 7.05 do 7.25 samo za učence, ki imate preduro ter ob 8.00 do 8.15 za učence, ki začnete s poukom 1. šolsko uro.

Šolske potrebščine prinesete v skladu z veljavnim urnikom za vaš razred in jih nato praviloma pustite v učilnici (ne odnašate domov).

Pouk imate ves čas v vaši matični učilnici.

Isto velja za podaljšano bivanje (skladno z urnikom pred pandemijo).

Prevozi (preberite v ločenem obvestilu prevoznika). 

 

 

Želimo vam prijetno vrnitev in uspešen zaključni mesec šolskega leta znotraj šolskih prostorov.

 

Ravnateljica Biserka V. Malnar